Haftanın en renkli magazin olayı Bülent Ersoy ile Ömür Gedik'in canlı yayın kapışmasıydı. Çayım elimde soluksuz izledim.

Konu şu; Bülent Ersoy hayvanseverlerin tüm tepkilerine rağmen doğal kürk giymeye devam ediyor. Gerekçe olarak da “giymezsem zatürre oluyorum” diyor. Üzerine çektiği şimşekleri hiç umursamıyor, “benden değil, bunların gümrükten geçişine izin veren yetkililerden hesap sorun” diyor.

Ömür Gedik de sık aralıklarla Bülent Ersoy'u kınayan açıklamalar yapıyor. “Eğer reankarnasyon diye bir şey varsa umarım bir sonraki hayatında tilki veya tavşan olarak dünyaya gelir o acıların aynısını çekersin” diyor.

Ömür Hanım geçtiğimiz günlerde kızını evlendirdi. Düğünde giydiği kıyafeti ile de başına dert aldı.

Abiyesinin yakasını süsleyen tüyler meğer devekuşu tüyümüş. Bunu açıklayan Bülent Ersoy oldu.

Ömür Gedik sosyal medya hesaplarından Ersoy'a önce “İftiracıııı” diye bağırdı, ertesi günü kıvırdı... “Olabilirmiş araştırıyorum” dedi.

İşte o “İftiracı” nidasından sonra Bülent Ersoy'un ağzının ayarı kaçtı.

“Seni gidi sahte, senin gidi sözde hayvansever seni...Olmayan sesiyle şarkı söylemeye çalışan. Terbiye yoksunu... Hayvansever olan o uçuş uçuş tüylerin doğal olduğunu nasıl anlamaz, yalancı..!” aklımda kalan cümlelerden bazıları...

Ömür Gedik'i hayvan hakları savunuculuğunda çok samimi bulmam. Vitrinde kalmasının bir gereğini yerine getiriyor gibi.

Hatırlatayım; Alaçatı'da ev alan Fatih Terim mahallenin baktığı köpeklerden havladıkları için rahatsız olunca barınağa gönderilmelerini ya da otobana bırakılmalarını istemişti.

Gazetesinde bunu manşete taşıyan Öncel Öçizer, adı geçen adam yüzünden ekmeğinden olmuştu.

İşte o günlerde bu Gedik, twitter hesabından “"Fatih Terim'le ilgili iddialar, köpekleri alın otobana atın cümleleri külliyen yalan. Kendisi hayvan haklarına son derece olumlu yaklaşıyor" gibi vıcık vıcık, güce tapan bir açıklama yapmıştı.

İçimden “Sözde imparatora sözde hayvanseverden tam destek” diye geçirmiştim.

İstediği kadar “Haberim yoktu, beni modacım kandırdı desin dursun” kim inanır. Külliyen yalan!