Koç Burcu
Hayatınızda çok radikal kararlar almak üzeresiniz ve hayatınızın seyri kısa bir süre sonra değişebilir. İyilik enerjisi ise çevrenizi sarıp sarmalıyor. Bu pozitifliğiniz takdir edilecek.

Boğa Burcu
Herşeyin istediğiniz gibi olmasını isterken aynı zamanda elinizdeki her türlü işi zamanında yetiştirdiğiniz dakik bir gün. İkili ilişkilerde ise her iki tarafında istediğini uygulaması bazı sorunları doğrabilir, inatçılık devrede olabilir.

İkizler Burcu
Bugün bir şarkı yada bir parfüm kokusu sizi eskilere götürebilir. Ama ne mutlu ki artık birşeylere alışmış durumdasınız ve değişimi kucaklıyorsunuz. İş yaşamında ise kendinizi biraz gergin ve stresli hissetmeniz olası.

Yengeç Burcu
Karşınızdaki kişiyi sürekli sorgulamak yerine artık güvenmeyi öğrenmelisiniz. İş hayatında ise kendinizi baskı altında hissettiğiniz, özgür olarak çalışmak isteyeceğiniz bir gün sizi bekliyor. 

Aslan Burcu
Bugün anlaşılmayı beklemeyin. KEndi halinizde vakit geçirmeniz daha isabetli olacaktır. İş hayatında mevki değişimi yada sorumluluğunuz artması söz konusu olabilir. Yöneticilik kabiliyetinizle göz dolduracaksınız.

Başak Burcu
Bugün sizin için yarım kalan işlerinizi halletme zamanı. Yeni işlere geçmek yerine herşeyi toparlamak işlerinizi açacak ve yarını kolaylaştıracak. Tüm gün fazla kaprisli olmanız çevreniz tarafından eleştirilebilir.

Terazi Burcu
Bekar olanlarınız bir aşk itirafı ile karşı karşıya kalabilir ya da biri tarafından takip edildiğinizin farkına varabilirsiniz. İş hayatınızda dengeleri çok güzel şekilde sağlamanız takdir edilecek.

Akrep Burcu
İş hayatınızda veya bir projenizde istenilen kilit ismin siz olduğunuzu farketmek sizi mutlu edecek. İkili ilişkilerde ise biraz daha romantik olmaya çalışmanız karşınızdakini mutlu edecektir. Biraz kurallarınızın ve mantıksallığınızın dışına çıkmaya çalışın.

Yay Burcu
Grup çalışmalarından ziyade bireysel çalışmalarda bulunmanız gereken bir gündesiniz. Bugün fırsatınız varsa kendi kendinize çalışmayı deneyin. Değişen ruh haliniz karşı tarafı tedirgin ediyor. Dengede kalmaya çalışın.

Oğlak Burcu
Bugün iletişim konusunda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz ve bu durum sizi çok farklı bir kişi olarak karşı tarafa gösterebilir. Kariyer hayatınız yolunda ilerliyor.

Kova Burcu
Bugün her işe koşturacağınız oldukça aktif bir gün. Tüm bu koşuşturmaca halinde kafanız oldukça bulanıklaşabilir ve çevrenize karşı nasıl davrandığınızı farketmeyebilirsiniz. Kırıcı olmamaya dikkat edin.

Balık Burcu
Bugün herşey karmaşık bir durumda. İş hayatınızda sorunlar üst üste geliyor; hazlırlıklı olmanızda fayda var. Duygusal açıdan ise karşı tarafın gelgitli ruh hali sizi biraz yoracak. Bugün herşeyi akışa bırakın ve anlaşılmayı,anlamayı beklemeyin.