Koç Burcu: Bugün cesur olmanız gereken ve yepyeni denizlere yelken açmanız gereken bir gün. Silkelenin ve kendi yapabileceklerinizin farkına varın.

Boğa Burcu: Özellikle mide bölgenize çok dikkat etmeniz gereken bir gün. İletişimsel yönden oldukça aktif olacaksınız. Bazı konulara artık sessiz kalmayın.

İkizler Burcu: Bugün birden fazla işle ilgilenmek sizi bunaltabilir. Siz yine de nezaketinizi elden bırakmayın; size çok şey kazandıracak.

Yengeç Burcu: Bugün sevdiğiniz kişi tarafından çok güzel destekler alabilirsiniz. Bir adım atmadan önce lütfen maddi durumunuzu göz önünde bulundurup, ona göre yatırımlar yapın.

Aslan Burcu: Kendinize güvenip inandığınız bir gün. Aynı zamanda hayatınızla ilgili kuralları da başkalarının koymasına izin vermek yerine, kendinizin koyması gerektiğini unutmayın.

Başak Burcu: Bugün ve bir kaç gün yepyeni atılım projeleri için oldukça uygun. Aşk çok yakınınızda; arkadaş ortamınızdan size geliyor.

Terazi Burcu: HEdef ve hayalleriniz büyük. Şimdi bunları hayata geçirme ve pes etmeme zamanı. Koşullar ne olursa olsun vazgeçmemelisiniz.

Akrep Burcu: Çevreniz tarafından oldukça değer verilen, sezgilerine ve öngörülerine güvenilen bir kişisiniz. Bu konuda övgüler bugün sizinle olacak. Sosyalleşmeye çalışın.

Yay Burcu: Maddi konularda istediğiniz şartların oluşması için sabırlı olmanız gerekiyor. Israrcı tavır içine girmemeniz gereken bir gündesiniz.

Oğlak Burcu: Bugün tutucu kişiliğiniz özel ilişkinizi olumsuz etkileyebilir. Daha esnek olmalısınız. partnerinizle ortak kararlar alıyorsunuz.

Kova Burcu: Maddi konularda dikkatli bir harcama rotası izlemelisiniz. Beklediğinizden fazla gideriniz olabilir. Kafanız oldukça karışık ancak duygusal açıdan netsiniz.

Balık Burcu: Kafanıza neyi koyarsanız koyun, yapmadan bırakmıyorsunuz. Bugün bu yönünüz işinize yarayacak ve tuttuğunuzu yine koparacaksınız.