Koç Burcu: Haftaya sorumluluklarınızın yükü ile başlayabilirsiniz. Bugün biraz stresli ve gergin ruh hali içindesiniz.

Boğa Burcu: Bugün kendinize ait değer yargılarınızı karşı tarafa aktarmaktan çekinmemeniz gereken ve kendinizi net bir şekilde ortaya koymanız gereken bir gün. Egosal çatışmalara karşı lütfen dikkatli olun.

İkizler Burcu: Heyecan isteğiniz oldukça yüksek bir şekilde haftaya giriş yapıyorsunuz. Çevrenizi ve alalemin ne dediğini umursamadığınız bir dönem olacak ve bu şekilde de mutlusunuz.

Yengeç Burcu: Fırsatlarla dolu bir şekilde haftaya giriş yapıyorsunuz. Daha önce kaçırdığınız iş fırsatları şimdi tekrar karşınızda.

Aslan Burcu: Aşk hayatınız sancılı bir evreden geçiyor olabilir. Bazı problemler kapıda gözüküyor ve ilişkinizle ilgili değişim isteğinde olabilirsiniz.

Başak Burcu: Mantıklı bir şekilde ve zihinsel faaliyetlerinizi en iyi şekilde kullanarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Ancak ailenizin bazı sorunlarıyla uğraşmaya devam ediyor olabilirsiniz. 

Terazi Burcu: Haftaya sistemli bir şekilde giriş yapıyorsunuz. Kafanızı toparlamalı ve işlerinizi belli sisteme oturtmalısınız. YEni bir iş anlaşması vb durumlar olabilir.

Akrep Burcu: Bugün çevrenizdeki herkesi kolayca etkisi altına alabilen konuşma kabiliyetine sahip olacaksınız. Ve yaptığınız seyahatlerin bu dönem ne kadar işinize yaradığını göreceksiniz.

Yay Burcu: Haftaya pratik zekanızın yararlarını görerek giriş yapacaksınız. Ancak çevrenizdeki kişilere dikkat etmelisiniz; kıskanılıyor olabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Haftaya bilinçaltınızın hortlaması ile giriş yapacaksınız. Hayatınızdaki doğruları tekrardan gözden geçirirken; geçmişte yaşadığınız bazı durumlarla tekrar yüzleşmeniz olası. 

Kova Burcu: Mutsuz ortamlarda bulunmak istemeyeceğiniz, kendinizi iyi hissettiğiniz yerde olacağınız ve olmanız gereken bir haftaya giriş yapıyorsunuz.Çalışma hayatınızı da tekrar gözen geçirmek isteyeceksiniz.

Balık Burcu: Haftaya başkaldıran bir tavırla giriş yapıyorsunuz. Siz sorundan ve problemlerden kaçmaya çalışsanız da peşinizi bırakmıyor. Kendinizi biraz köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz; bu defa susmayın.