Koç Burcu: Artık duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz ve mantıksal çerçevede hedefinize doğru ilerlemelisiniz.Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası yerini bulacak. 

Boğa Burcu: Bugün gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Sezgileriniz oldukça kuvvetli ve bunu her alanda gösterme fırsatınız olacak.

İkizler Burcu: Bugün başarı grafiğiniz yükseliyor. Kendi değerinizi hissettiğiniz ve fikirlerinizin ne kadar kıymetli olduğunu anladığınız bir gün olacak.

Yengeç Burcu: Bugün hızlı hareket ediyor ve her konuda pratik zekanızı devreye alıyorsunuz. Bu yönünüz size kazandıracak.

Aslan Burcu: Bugün sabit fikirli olduğunuz noktaları çok açık şekilde ortaya koyacaksınız. Ancak bu durum tepki almanıza neden olacak. Biraz esnek olmak size de iyi gelecektir.

Başak Burcu: Bugün bir yanda kendi işleriniz bir yanda hayalinizdeki planlarınız olacak. Hayallerinizi isterseniz somutlaştıracak güç sizde. Kendinize inanın.

Terazi Burcu: Bugün herkese ve herşeye yetişmeye çalışmak sizi yoracak. Ve tüm bu telaşe içinde de gülmeyi unutmamanız çevrenizi mest edecek.

Akrep Burcu: Bugün şartlarınızı zorlayacaksınız.Davranışlarınızla çevrenizde farklı olmayı başarıyorsunuz ancak bu sizin şımarmanıza neden olabilir. 

Yay Burcu: Yaşamı olduğu gibi kabul ediyor ve oyunu kurallarına göre oynuyorsunuz. Bu sizi diğerlerinden farklı yapıyor. Özel ve ender kişilerden birisiniz.

Oğlak Burcu: Bugün her konuda iyimserliğinizden ödün vermiyorsunuz ve bu durum her problemi çözebilmenizi sağlayacak. Kalite kilit kelimeniz bu dönem.

Kova Burcu: Bugün olayları abartmanız konusunda aşırıya kaçabilirsiniz; dengede olmaya ihtiyacınız olacak. Fazla kuşku sizi çekimser biri haline çevirebilir.

Balık Burcu: Bugün duygusal konularda, derin düşünceler içinde olacaksınız.Yönetici gezegeniniz Neptün, burcunuzda geri gidiyor ve size harika bir şekilde özgürce ve rahat düşünmeniz için imkan veriyor. Hayallerinizin peşinden koşun.


Instagram: astrolog.ozlemmutlu 
Mail adresi: [email protected]