ı

Koç Burcu

Bugün hayatı coşkulu ve heyecan dolu yaşayacaksınız. Belirlediğiniz hedeflere ulaşmak için hırslısınız. Dikkat etmeniz gereken konu ise hatalarınızla yüzleşmeniz.

Boğa Burcu

Bugün sevdiğiniz kişiden desteğinizi esirgememeli, ona her daim yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz. Gereğinden fazla birşeyleri büyütmeyin çünkü zaten aksiliklerle dolu bir gün.

İkizler Burcu

Bugün sevdiklerinizle ve çevrenizle son derece hassas ve duygusal ilişkiler içinde olacaksınız. Aynı anda bir çok işi yapacaksınız ve yine rutin işler size yetmeyecek çünkü rutin olan hiçbirşeyi sevmiyorsunuz.

Yengeç Burcu

Sıradışı ilişkiler yerine artık normal ilişkileri tercih etmenizin zamanı gelmedi mi? Bu şekilde devam ederseniz daha çok canınız yanacak. Ayrıca çevrenizin problemleriyle o kadar meşgülsünüz ki kendinizi bazen unutuyorsunuz.

Aslan Burcu

Bugün duygularınız çok değişken ve karışık. Farklı ve sıradışı durumlarla bugün karşı karşıya kalabilirsiniz. İstekleriniz doğrultusunda birşeylere yön vereceksiniz ve liderlik vasfınızı sonuna kadar kullanacaksınız.

Başak Burcu

Bugün sevdiğiniz kişiyi sınavdan geçireceğiniz bir gün çünkü ikili ilişkilerden yana bazı konularda şüpheleriniz var. Bazı dedikodular kulağınıza gelebilir, canınızı sıkmayın. İş yaşantısında iş biticiğinizle göz dolduracaksınız.

Terazi Burcu

Bugün iletişimsel becerileriniz ve duygusal bağlarınızla takdiri hakediyorsunuz. Dengede kalmayı başarıyorsunuz. Sadece geçmiş defterlerin aklını kurcalamasına izin vermemelisiniz..

Akrep Burcu

Gereğinden fazla alıngan ve hassas olacağınız bir gün sizi bekliyor. Çevrenizin dediklerine de bu kadar takılmayın. Hayatın size güzelliklere akmasına niyet edip, geçmişte yaşamayı bırakın.

Yay Burcu

Bugün enerjinizle tüm dikkatleri üstünüze çekiyorsunuz ve belki de sevdiğiniz kişi tarafından kıskanılıyorsunuz. Duygularınızı dengede yaşamaya niyet etmeli ve dikkat etmelisiniz. Çünkü fazla uçlardaki duygusal tavrınız yıpratıcı olabilir.

Oğlak Burcu

Bugün sevdiğinizle mükemmel bir uyum ve ahenk içerisindesiniz. Bu durum çevreniz tarafından kıskanılıyor. Bu kadar kuralcı yapınız artık kendinizi bile yoruyor ve bu halinizden şikayet ediyorsunuz. Değişime niyet etmelisiniz.

Kova Burcu

Bugün kendinize özgü olan yeteneklerinizi bir bir konuşturacaksınız ve alkışlanacaksınız. Kendinizi farklı hissediyorsunuz çünkü değişiyorsunuz. Geçmişte kim olduğunuzu ne yaşadığınızı artık bir kenara bırakın. Yeni ufuklar sizleri bekliyor.

Balık Burcu

Bugün cesur olmanız gereken bir gün. İçinizdeki huzursuzluğu yenmenizin tek yolu geçmiş olayların kafanızı kurcalamasına izin vermemek. Durum ne olursa olsun orjinal fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz.